• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Llibert Fortuny Electro Cobla Sound

Image
LLIBERT FORTUNY ELECTRO COBLA SOUND
8 d'agost, 23 h
Parc Convent dels Agustins, Palamós

Una producció d'Amb So de Cobla i Fira Mediterrània de Manresa. 

Image

Llibert Fortuny és un dels més destacats i reconeguts músics i compositors de jazz de Catalunya dels nostres temps. El seu estil, que mescla jazz tradicional amb elements de l'electrònica és fruit d'un talent innegable però també d'una dedicació plena i unes ganes d'innovar i renovar en l'àmbit jazzístic.

Guanyador de molts premis, començant pel Premi a "Millor intèrpret de Jazz de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya" el 2002, poc després de tornar dels Estats Units. El 2004 guanyava el Premi Puig-Porret de la crítica catalana com a "Millor Intèrpret de Jazz" i va ser guanyador del circuit "Ressons" amb la formació Llibert Fortuny Elèctric Quartet. Premi Enderrock de la crítica en la categoria de jazz el 2005, Premi "Altaveu" de Sant Boi de Llobregat, Premi de Cuadernos de jazz a "Millor disc de l'any" per Revolts de la formació Llibert Fortuny Electric Quartet, Premi "Aula 10 al millor solo" com a triomfador de l'edició d'aquell any del festival nacional de jazz...

Molts reconeixements, més dels que qualsevol músic de la seva edat pugui somiar. Actualment Llibert Fortuny amb 37 anys, en plena carrera musical participa en una infinitat de projectes diferents i sense parar d'innovar i aprendre.