• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d'Obeses

Image
OBESES AMB LA COBLA BERGA JOVE I EL COR D'OBESES
10 d'agost, 23 h
Passeig del Mar, Palamós
Una producció d'Amb So de Cobla. 
Image

El quartet de música moderna Obeses, la Cobla Berga Jove i el Cor d'Obeses sumen forces per presentar un projecte conjunt que revolucionarà tant l'esfera contemporània com la tradicional. Com pot arribar a sonar la formació tradicional catalana interpretant repertori de música moderna? Com pot arribar a sonar el repertori tradicional català interpretat per una banda moderna? Aquest atrevit projecte aportarà llum sobre aquestes qüestions, apostant per dignificar tant el so tradicional com el de l'esfera contemporània.

Al llarg d'un concert d'una hora i mitja de duració, les peces més importants de la discografia d'Obeses apareixeran presentades amb un nou i sorprenent arranjament, elaborat per Arnau Tordera I, que sumarà els timbres característics de la cobla al món tímbric de la banda. Al mateix temps, sense oblidar el llegat de músics catalans, durant el concert es podran escoltar també un seguit de peces icòniques del repertori per a cobla reinterpretades amb aquesta nova formació que conjugarà a la perfecció tradició i modernitat.

Una oportunitat única per trencar barreres estilístiques, per desfer tòpics, per transcendir límits fins ara desconeguts i, sobretot, per gaudir en majúscules de la música —en aquest cas més que mai— catalana.

 

Image