• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

PETITET

Image

PETITET I LA SEVA ORQUESTRA SIMFÒNICA AMB SO DE COBLA

7 d'agost 23h
Passeig de les Pites
Palamós

Gratuït amb l'aforament limitat
Petitet és l’únic rumbero en actiu que enllaça els mons de Pescadilla, Gato i Peret amb el present. L’ambaixador d’un temps que, lluny de cedir a la temptació de la nostàlgia, mira d’empènyer la rumba cap al futur. El projecte Petitet neix, sumat a tot aquest background, per l’obstinació d’un gitano català a fer realitat un somni, una promesa: Portar la rumba catalana al Gran Teatre del Liceu i actuar amb la seva orquestra simfònica. El 2017 Petitet va posar dempeus una simfònica rumbera de més d’un centenar de músics i la va dur al Gran Teatre del Liceu. La fita va quedar enregistrada a la pel·lícula Petitet de Carles Bosch, premiada amb un Gaudí el 2018.
Ara, Petitet i la seva orquestra simfònica han acceptat la proposta de fusionar la rumba amb el so de la cobla. Una experiència nova i il·lusionant en la que interpretaran, acompanyats per músics de cobla, el seu repertori, a més d’incorporar-hi una sardana amb ritme de rumba.
Al llarg de l’espectacle, Petitet també oferirà els seus famosos monòlegs i el show adquirirà una nova dimensió. El seu tarannà proper, ple de tendresa, barrejat amb la picaresca gitana, la seva experiència, tot allò viscut, la malaltia crònica que pateix... van definint la seva personalitat. Dalt de l’escenari, Petitet esdevé un autèntic showman.