• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

COBLA BISBAL JOVE

Image

COBLA BISBAL JOVE

5 d'agost, 19h
Pl. Catalunya
Palamós

Gratuït 


La Cobla Bisbal Jove neix el dia 3 de març de 1990 amb músics formats a l’Escola de Cobla Conrad Saló de La Bisbal d’Empordà, fundada l’any 1981. L’oferta inclou audicions de sardanes, oficis solemnes, cercaviles, balls vuitcentistes, concerts pedagògics, enregistraments, aplecs i concerts de música per a cobla. La Cobla Bisbal Jove aposta per la barreja de tradició i innovació i per acostar la cobla a nous públics, a través de la fusió amb diferents gèneres musicals i les col·laboracions amb artistes de tot tipus.

 

Espectacle familiar, SSSHHT!

"Després de l’espectacle Tututs! arriba el Ssshht!, una aventura per a tots els públics on podreu descobrir de ben a prop els instruments que formen una cobla, escoltar i gaudir amb la gran varietat de música que ens interpretaran i ajudar-los a superar els reptes que els esperen en aquest nou espectacle.

La Cobla Bisbal Jove, de la mà de l’actor David Planas, ens endinsaran en un nou viatge ple d’aventures, on la música en serà la protagonista.

Però... què ens tocarà la cobla? Heu de saber que amb una cobla es poden tocar molts tipus de música diferents, des de la més tradicional fins al “reggaeton”, i estem segurs que podreu reconèixer la majoria dels temes que apareixeran durant l’espectacle.

Aquesta vegada els vilatutusins i vilatutusines s’estan preparant per celebrar els jocs olímpics de la vila de Tututs, començant pes actes de benvinguda, seguint amb uns jocs ben originals i tancant la cerimònia amb una gran festa.