• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

JAZZWOMAN AMB SO DE COBLA

Image
Image
Image
5 d'agost, 22h
Pl. Josep Sarquella
Palamós

Gratuït 


*Coproducció del Festival Amb So de Cobla amb la Fira Mediterrània.

Una barreja de sonoritats que promet ser explosiva i que busca incorporar nous públics.

Carme Aguado
L’artista del País Valencià és tot un referent en l’anomenada música urbana. I recentment ha guanyat el premi Enderrock a millor disc de Música Urbana.

Del saxo al rap. Del hip hop al trap. De l’afrotrap a la salsa, del merengue a la bachata i del valencià al castellà i viceversa. JazzWoman s’ha ubicat en l’escena musical urbana ballant lliure entre diferents estils i llengües.

Després de pujar a l’escenari amb Machete en Boca i amb el col·lectiu Periferia Norte, col·laborar amb ZOO en “Cançons d'ofrena” i compartir el seu primer mixtape 'Bagheera' (2018), l’artista valenciana presentava el seu àlbum debut en solitari a principis de 2020, convertint de nou la música en una revolució on la seva arma és el seu estil i la seva denuncia a la violència. El 2022 la reina del tropicalisme valencià torna a la càrrega amb el seu nou disc ‘Atlantis’.

Maria Cofan
La trombonista Maria Cofan forma part de les Balkan Paradise i és una instrumentista molt reputada en l’escena musical catalana. Ha col·laborat i participat en les principals bandes de renom del país com a trombonista i arranjadora.

Alba Careta
Trompetista i cantant de jazz nascuda a Avinyó l’any 1995.  Torna a Catalunya amb el Màster en Trompeta Jazz del prestigiós Conservatorium van Àmsterdam (Països Baixos) després d’haver passat pel Koninklijk Conservatorium de l’Haia i l’ESMuC de Barcelona.

Actualment està presentant el tercer disc "Teia" amb el seu projecte propi, Alba Careta Group, després de rebre el guardó com a millor disc de jazz pels Premis Enderrock 2019 amb el seu primer treball "Orígens" i d'una gran rebuda del seu segon àlbum "Alades". A més, també forma part de Rodrigo Laviña & su combo (Extraño Weys), Ulls Clucs (Producció de l’Auditori de Barcelona), OMAC (Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya), Alba Careta & Santi Careta Duo (Espectacle Sons d'un País), Las Albitas… entre altres.