• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Informació

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19
- L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies, protocols i mesures de seguretat sanitàries requerides en la fase en què ens trobem en el moment de la realització.
- És obligatori l’ús de mascareta.
- L’esdeveniment és amb seient.
- L’aforament és limitat, si us plau, adquiriu només les entrades que realment utilitzareu. Cada persona podrà adquirir com a màxim 4 entrades.
- L’hora d’entrada el recinte és de 30 minuts abans de l’espectacle i es reservarà l’entrada fins a 15 minuts un cop començada la funció.
- Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.
- A l’adquirir l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.
- L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que l'espectador no compleixi.
- Dins el recinte no hi ha servei de bar.
 
Gràcies per la vostra confiança!

El Festival

 del 3 al 7 d'agost

Amb So de Cobla, el Festival de Cobla de Catalunya, arriba a la seva cinquena edició amb la voluntat de consolidar un projecte inspirat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, acollit i impulsat per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, gestionat per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya.

El festival es dirigeix tant al públic habituat a la música de cobla i a la sardana, com al públic més general a qui li agrada la música i vol descobrir noves sonoritats, sobretot relacionades amb l’arrel catalana. Així mateix, Amb So de Cobla també aposta per apropar aquesta música a la gent jove amb propostes més trencadores i atractives per a tots ells. Amb So de Cobla se celebra per cinquè any a Palamós, municipi que compta amb l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, amb molta tradició i amb moltes ganes d’innovar, i que va inspirar la creació del festival, conscients que a Catalunya no hi havia cap esdeveniment cultural d’aquest tipus dedicat exclusivament al so de la cobla.

Image