• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Del 7 a l'11 d'agost a Palamós

 

Arbreda Municipal

Image
L’Arbreda Municipal és una plaça amb escenari de formigó fix i ubicada al bell mig del municipi.

La seva pròpia configuració la transforma en un entorn propici per a desenvolupar-hi activitats.

Tradicionalment s’hi ha fet l’Aplec de Sardanes, s’hi ha portat a terme totes les edicions del Concert de Cobla Memorial Ricard Viladesau i s’hi solen celebrar concerts de diferents disciplines de música.

El Parc del Convent dels Agustins

Image
Es tracta d’un espai públic ubicat en l’àmbit de Les Pites prop de l’emplaçament del desaparegut Convent dels Agustins. Es troba situat en un dels principals accessos del nucli antic de la vila i al costat de la plaça del Pedró.

Va ser inaugurat l’any 2011 i des de llavors ençà ha estat un espai de programació d’espectacles en viu. Conserva tres elements que van pertànyer al segon convent dels frares Agustins del s. XVIII: la portalada, l’ull de bou i un angle del claustre.
El Parc del Convent dels Agustins té una visió privilegiada a la zona litoral de Cap Gros i amb els elements patrimonials aquest espai es transforma en un indret màgic.

El Passeig del Mar

Image
El passeig del Mar és una de les principals vies de Palamós. Al costat de la platja, ressegueix tot l’skyline del municipi i es converteix en una zona de connexió entre Palamós i les poblacions properes com Calonge.